Hårfjerning og voksbehandling til mænd – slip af med uønsket hårvækst

Det er ikke kun kvinder, der har uønsket hårvækst. Mange mænd besøger vores salon med ønsket om at få en hårfjerning, og derfor tilbyder vi naturligvis også voksbehandling til mænd, der ønsker at få fjernet deres uønskede hårvækst fra krop eller ansigt.

House of Beauty ligger i Taastrup – tæt på stationen og med gode parkeringsmuligheder – og mange af vores kunder kommer fra Glostrup, Albertslund, København og Roskilde. Du kan altid booke tid til den ønskede behandling via vores online bookingsystem.

Hårreduktion eller permanent hårfjerning til mænd

Mænd har både mere hår og tykkere hud, end kvinder har, og derfor har vi sammensat vores voksbehandling til mænd, således at behandlingen tager højde for netop dette. Du får dermed en hurtig og effektiv hårfjerning, når du besøger vores klinik for en hårfjerning for mænd. Samtidig er en voksbehandling mere skånsom over for din hud end at anvende en skraber eller barbermaskine ofte.

Til permanent hårfjerning anvender vi som regel laser. Laser er især særligt velegnet for dig, der har mørke hår, fordi laserlyset ledes af hårets pigment. Det betyder, at jo lysere dine hår er, desto mindre vil effekten af laserlys være.

Derudover er laserbehandlingen også særlig effektiv for dig, der har en kraftig hårvækst, eller for dig, der skal have fjernet hår på et stort område – fx på ryggen eller på maven og brystet. Laserlys kan anvendes til mange forskellige formål. Foruden anvendelse til permanent hårfjerning til mænd og kvinder, kan metoden også bruges til fjernelse af karsprængninger.

Vi tilbyder følgende typer voksbehandling til mænd:

• Voks af øjenbryn

• Voks af skulder

• Voks af ryg

• Voks af ryg og skulder

• Voks af mave

• Voks af mave og bryst

• Voks af ansigt

• Voks af arme

• Voks af ben

Hvor lang tid holder en voksbehandling?

Der er forskel på, hvor hurtigt hår vokser hos hver enkelt person, men som udgangspunkt kan du forvente, at vores voksbehandling til mænd holder i ca. 3-6 uger.

Book tid online til hårfjerning

Ønsker du at booke en tid til en hårfjerning, kan du med fordel benytte dig at vores online bookingsystem.

Har du nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller de produkter vi bruger, er du desuden velkommen til at ringe til os på telefon 4352 6163.