Hårfjerning eller hårreduktion? Bekæmp uønsket hårvækst

Uanset hvilken form for uønsket hårvækst, du oplever, så tilbyder vi hårfjerning, der kan afhjælpe problemet. Hos House of Beauty arbejder vi med flere forskellige tilgange til hårfjerning til både mænd og kvinder. Herunder kan du se en liste over vores behandlinger med voks, men vi udfører også permanent hårfjerning med laser og epilering.

House of Beauty er beliggende i Taastrup, og derfor har vi mange kunder fra lokalområdet, Glostrup, Albertslund, København og Roskilde.

Book tid til hårfjerning via hjemmesiden

Herunder kan du få et overblik over vores priser på behandlinger med hårfjerning, men hvis du har spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem eller skrive til os på e-mail.

Vores tilgang til uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst opleves af mange som et problem. Det kan betyde, at man holder sig tilbage fra at deltage i sociale aktiviteter, man ellers ville have deltaget i, og for nogen har det sågar også en negativ indvirkning på deres arbejdsliv. Problemet kan heldigvis løses, så hvorfor ikke få gjort noget ved det, der nager, så du kan føle dig mere fri?

Man kan foretage en permanent hår-reduktion på flere måder. Læg mærke til, at det hedder ”hår-reduktion” og ikke ”permanent hårfjerning”. Dette skyldes, at hårvæksten er påvirkelig af hormoner, og da vi gennem hele livet har hormonelle forandringer, vil der ofte komme nye hår efter en årrække.

Huden er et levende organ og er derfor hele tiden i fornyelse, også hvad angår hårvækst. Et hår forsvinder, og et andet kommer. Den metode, vi oftest bruger til permanent hår-reduktion, er behandling med laser. Laserlys ledes af hårets pigment, så jo lysere et hår er, jo mindre effekt. Laser er særlig effektiv, hvis der skal fjernes mange hår, eller der skal fjernes hår på store områder.

Hvis der ikke er ret mange hår, kan man bruge epilering, som er hårfjerning med nål, hvor behandleren går ned i hårsækken og giver hårroden et elektrisk stød. Gøres dette regelmæssigt, bliver håret finere og finere, for til sidst at forsvinde helt.

Hårfjerning til ham & hende

Voks af ½ ben 280,-
Voks af helt ben 445,-
Voks af lår 330,-
Voks af bikini 185,-
Voks af udvidet bikini/tanga 260,-
Voks af ½ ben + bikini 420,-
Voks af helt ben + bikini 560,-
Voks under armene (axil) 180,-
Voks af ½ arm 275,-
Voks af ½ arm + axil 375,-
Voks af hel arm 440,-
Voks af hel arm + axil 515,-
Voks af skulder 180,-
Voks af ryg 345,-
Voks af ryg og skulder 440,-
Voks af mave 285,-
Voks af mave + bryst 480,-
Voks af overlæbe 165,-
Voks af hage 165,-
Voks af overlæbe og hage 215,-
Voks af underansigt 275,-
Voks af hele ansigtet 400,-
Voks af bryn 150,-
Voks af hele ansigtet + bryn 150,-
Voks af øre eller næse (voks af begge koster 300 ,-) 150,-
Voks af under ansigtet + hals 350,-

BOOK EN TID

Intimvoks (kun for kvinder)

Brasiliansk voks 550,-
Brasiliansk voks som opfølgning inden for 4 uger 450,-
Voks af ½ ben + brasiliansk + axil 845,-
Voks af helt ben + brasiliansk + axil 1.000,-
Klippekort: 6 x Brasiliansk voks 5.040,-

BOOK EN TID

Hårets faser

Som skrevet vil huden aldrig blive helt fri for hår, men det er meget tæt på, og det, som er tilbage, vil ikke længere føles som et problem.

Et hår har 3 grofaser

  1. Den første fase kaldes hårets vækstfase. Den varer, alt efter hvor håret befinder sig, fra 4 måneder til 7 år. Øjenbryn eller vipper har en vækstfase på 4 til 6 måneder. Kropshår har en vækstfase på ca. 2 år og hår på hovedet har en vækstfase på normalt 2 til 4 år, dog hos nogle mennesker helt op til 7 år. Ca. 85 % af håret befinder sig i denne fase.
  2. Den anden fase kaldes svindfasen. Den varer kun nogle uger, og i denne fase bliver hår-folliklen mindre.
  3. Den tredje fase kaldes hvilefasen. Denne fase kan vare flere måneder. I denne fase kan håret ikke fjernes, idet der allerede er dannet et nyt lille hår i hår-folliklen til at erstatte det gamle. Såfremt man prøver at udføre en hårfjerning, og håret er i denne tredje fase, vil det ikke lykkes at fjerne netop dette hår. Håret vokser ikke på dette tidspunkt. Det er lidt mere end 10 % af alle hår, som befinder sig i denne fase.

Hårfjerning med voks

Et alternativ til permanent hår-reduktion er hårfjerning med voks. Hvis hårene fjernes med voks, skal man vokses igen efter 4 til 6 uger eller oftere, hvis det er en person med kraftig hårvækst. Metoden er nok den mest benyttede, idet den er billig her og nu, effektiv et stykke tid og hårene er helt væk i dette tidsrum. Hvis kosmetologen bruger den rigtige teknik og den rigtige voks, er denne metode mere smertefri, end man umiddelbart skulle forestille sig.

Skal du have foretaget hårfjerning i København, så book en tid nedenfor!

BRASILIANSK VOKS

En brasiliansk voks vil sige, at al intimbehåringen bliver fjernet ved hjælp af voks. Det er et fænomen, der er blevet mere og mere udbredt, og det er efterhånden blevet en del af mange kvinders skønhedsrutine. Dette er et resultat af den øgede fokus på personlig kropspleje, især i den vestlige verden. Derudover er det en tiltrækkende fornemmelse at kunne være helt glat og ren efter en brasiliansk voks.

HVORDAN UDFØRES BEHANDLINGEN?
Vores brasilianske voks udføres med en speciel patenteret varm voks. Først påføres huden en jasmin tørolie. Olien gør, at voksen ikke tager fat i huden, men kun i hårene. Derefter påføres hårene en varm voks i få områder ad gangen, som i løbet af få sekunder stivner. Hårene sidder i voksen og kan på den måde fjernes. Denne måde at fjerne hår på er for det første meget skånsom mod huden, men den gør også behandlingen mere smertefri.

Du behøver ikke selv at være med til at stramme huden eller andet. Den lette rødme i huden forsvinder i løbet af kort tid.

HOLLYWOOD-VOKS ELLER BRASILIANSK VOKS?

Udover den lidt mere traditionelle brasilianske voks kan man også få det, der populært kaldes for en Hollywood-voks. Det er i bund og grund en brasiliansk voks og bliver udført på samme måde, dog efterlader man en stribe med hår, og på den måde får man et lidt anderledes look. På trods af at al intimbehåringen ikke fjernes med denne behandling, vil man i overvejende grad stadigvæk have den vidunderlige følelse af velvære, da størstedelen af huden stadigvæk vil være helt ren og glat. Prøv det, og find ud af hvilken form for voksbehandling du foretrækker!