Shellac og manicure i Taastrup

Velplejede hænder hos House of Beauty

Vidste du, at ca. 70 % af alle mennesker ser på dine hænder som en del af deres førstehåndsindtryk af dig?

Neglebehandling er noget, de fleste ser som en luksus, der nemt kan undværes. Sandheden er dog, at det er meget mere end dét.

Shellac manicure vil få dine hænder til at fremstå velplejede – og velplejede hænder vil have en positiv effekt på din udstråling og dit udseende generelt.

Ved at pleje neglebåndene og resten af hænderne, vil den naturlige udstråling komme tilbage i dine hænder.

Hos House of Beauty får du også en dejlig håndmassage, der gør behandlingen til noget særligt – fuldt ud på højde med massage og andre kropsbehandlinger. Disse teknikker har vi rigtig godt styr på.

Vores klinik er beliggende i Taastrup, men vi lægger shellac-neglelak til gode priser for kunder fra mange andre steder. Vi har bl.a. haft mange tilfredse kunder fra Glostrup, Albertslund, København og Roskilde.

3 gode grunde til at vælge shellac-negle

  1. Flotte negle og hænder giver et godt førstehåndsindtryk
  2. Det giver god velvære at have velplejede hænder
  3. House of Beauty er eksperter i shellac

Allergivenlige og lugtfri produkter

Vi arbejder kun med allergivenlig og lugtfri gele/gelcolor/shellak, der ikke indeholder formaldehyd, rene akrylater og glutaraldehyd – og så endda til en god og billig pris. Gele og shellac er nogle af de mest brugte systemer i Danmark. Den skal ind i en UV-lampe for at hærde – og derefter files af, når det skal fjernes.

Wellness til dig og dine hænder

Ofte er der fokus på ryg og andre større områder på kroppen, når folk vælger wellness-behandling. Mange glemmer at fokusere på de øvrige legemsdele, selvom disse er lige så vigtige at få behandlet. Man bør derfor heller ikke forsømme hænder og negle.

Sidder du tilbage med spørgsmål som ”Hvad er shellac?” eller ”Hvad koster det at få lavet shellac?”, så se med her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Book online allerede i dag.

MINI-MANICURE

Mini-manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Udføres kun uden lak. Varighed ca. 30 min.

1 behandling 295,-

BOOK EN TID

SOAK OFF GELE NEGLE – Negleforlængelse

Behandlingen er for dig, der ønsker en kunstig negleforlængelse vha. gele.

Pris 645,-

BOOK EN TID

Manicure

Manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Formning af negle, peeling samt dejlig håndmassage. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Varighed ca. 50 min.

Fjernelse af GelColor lak i forbindelse med manicure120,-

1 behandling 495,-
Tillæg for lakering (Du får lakken med hjem) 150,-
Tillæg for fransk lak 175,-
Tillæg for Gelcolor lak 150,-

BOOK EN TID

NEGLEFORSTÆRKNING

Knækker, flækker eller deler dine negle sig hele tiden? Så har du brug for en negleforstærkning.

I denne behandling forstærker vi dine negle med akryl, så dine negle bliver langt stærkere og derfor ikke vil knække og flække.

Vi lægger akrylen på din naturnegl, og du skal derfor være opmærksom på, at dine negle ikke bliver forlænget i denne behandling.

Du bestemmer selv, om det skal være en naturlig forstærkelse uden farve, eller om du ønsker, der skal være farve på, så du også har smukke lakerede negle!

Vælger du den naturlige udgave, kan du sagtens selv komme alm. lak på, hvis du har en anledning, hvor du ønsker dette.

Du vil også opleve, at en alm. lak vil holde i langt længere tid, da materialet under ikke giver sig og derfor ikke vil lade den alm. lak krakelere.

Vi anbefaler en opfyldning ca. hver 4 uge samt hjemmepleje med en professionel negleolie hver dag minimum 1 gang om dagen, da dette holder materiale fleksibelt og holdbart!

Negleforstærkning inkl manicure 550,-
Tillæg Shellak 150,-

BOOK EN TID