Pedicure i København

Forkæl dine fødder

Kender du følelsen af, at dine fødder er trætte og slidte, efter du har stået op alt for længe? Fødderne kan også være mærket, hvis du i længere tid har gået rundt i “forkert” fodtøj. Hvis fødderne føles udkørte, spreder fornemmelsen sig til resten af kroppen, og du føler dig træt.

Efter en længere periode hvor fødderne har været udsat for meget stress og arbejde eller uhensigtsmæssigt fodtøj, kan man rejse på ferie, koble af og lade fødderne restituere. Man har dog også en anden mulighed for at bringe sine fødder tilbage i balance, og det er pedicure.

Pedicure er en behandling, du ikke skal snyde dig selv for

Vores specialister behandler dine fødder, som de har fortjent det – fødder og læg bliver blidt masseret med blødgørende creme, negle og neglebånd bliver plejet, samtidig med at hård hud på hæle, trædepuder m.v. bliver fjernet.

Flere kunder har næsten oplevet det som værende en drøm, når de forlader klinikken med “nye” fødder – det føles, som om de svæver 30 cm over jorden.

Pedicure

Pedicure med pleje af negle og negleomgivelser, fjernelse af hår hud, peeling samt afslappende fodmassage. Afsluttes med olie og fodcreme.

Varighed ca. 50 min.

1 behandling 525,-
Tillæg for lakering (Du får lakken med hjem) 150,-
Tillæg for fransk lak 175,-
Tillæg for Gelcolor lak 150,-

BOOK EN TID

OPI GelColor pedicure

En gele-baseret lak, der hærder under LED- lys. Når du går herfra, er lakken 100% hærdet.

Stor holdbarhed.

Fjernelse af GelColor lak 200,-
I forbindelse med manicure 120,-

BOOK EN TID

Den perfekte gaveidé

Udover at du kan give dig selv en oplevelse, så er pedicure en meget populær gaveidé. Du kan også arrangere en fælles tur med veninderne til vores klinik. Det kan også være, du har en god veninde, søster, eller datter, der har brug for ekstra forkælelse, og vi er sikre på, at uanset hvem der modtager et gavekort til House of Beauty, så vil de sætte pris på din omtanke.

Ring til os på 4352 6163 for at høre om de mange muligheder.

3 gode grunde til at vælge manicure fra House of Beauty

Igennem fødderne kan en professionel behandler gøre underværker. Fødderne er meget følsomme på trods af det hårde daglige slid, og der findes flere punkter, som ved korrekt behandling kan give en dejlig følelse af velbehag. Derudover er følelsen uovertruffen efter en pedicure.

Flotte og sunde negle samt bløde og smidige fødder er noget, som ingen bør være foruden.