Brasiliansk voks – intim voksbehandling for kvinder

Kunne du tænke dig at få foretaget en intim voksbehandling, så er brasiliansk voks et populært valg blandt mange kvinder, og det kan således også være den rette behandling for lige netop dig. Hos House of Beauty har vi stor erfaring med intime voksbehandlinger, som vi tilbyder for kvinder, der besøger vores salon med et ønske om en brasiliansk voks.

Vores skønhedssalon er beliggende på Taastrup Hovedgade, og den er således let at komme til, uanset om du for eksempel kommer fra lokalområdet, Glostrup, Albertslund, København og Roskilde.

Kontakt os og book en tid eller hør mere om behandlingen

Kunne du tænke dig at høre mere om brasiliansk voks, eller er du i tvivl om, hvorvidt denne hårfjerningsmetode er den rette for dig? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, og det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at booke en tid til voksbehandlingen. Ved tidsbestilling kan du med fordel også booke en tid online.

Hvad indebærer en brasiliansk voksbehandling?

En brasiliansk voksbehandling indebærer, at al din intimbehåring bliver fjernet ved brug af voks. Det er en meget populær hårfjerning blandt kvinder, idet man kan slippe for regelmæssig barbering og røde knopper forneden, samtidig med at man får et resultat, der kan holde i længere tid end ved almindelig barbering.

Vores priser på brasiliansk voks

Vi tilbyder følgende intimvoks-behandlinger og priser for kvinder.

Brasiliansk voks 550,-
Brasiliansk voks – opfølgning inden for 4 uger 450,-
Voks af ½ ben + brasiliansk + axil 845,-
Voks af helt ben + brasiliansk + axil 1.000,-
Klippekort: 6 x Brasiliansk voks 5.040,-

BOOK EN TID

Hårets faser

Som skrevet vil huden aldrig blive helt fri for hår, men det er meget tæt på, og det, som er tilbage, vil ikke længere føles som et problem.

Et hår har 3 grofaser

  1. Den første fase kaldes hårets vækstfase. Den varer, alt efter hvor håret befinder sig, fra 4 måneder til 7 år. Øjenbryn eller vipper har en vækstfase på 4 til 6 måneder. Kropshår har en vækstfase på ca. 2 år og hår på hovedet har en vækstfase på normalt 2 til 4 år, dog hos nogle mennesker helt op til 7 år. Ca. 85 % af håret befinder sig i denne fase.
  2. Den anden fase kaldes svindfasen. Den varer kun nogle uger, og i denne fase bliver hår-folliklen mindre.
  3. Den tredje fase kaldes hvilefasen. Denne fase kan vare flere måneder. I denne fase kan håret ikke fjernes, idet der allerede er dannet et nyt lille hår i hår-folliklen til at erstatte det gamle. Såfremt man prøver at udføre en hårfjerning, og håret er i denne tredje fase, vil det ikke lykkes at fjerne netop dette hår. Håret vokser ikke på dette tidspunkt. Det er lidt mere end 10 % af alle hår, som befinder sig i denne fase.

Hårfjerning med voks

Et alternativ til permanent hår-reduktion er hårfjerning med voks. Hvis hårene fjernes med voks, skal man vokses igen efter 4 til 6 uger eller oftere, hvis det er en person med kraftig hårvækst. Metoden er nok den mest benyttede, idet den er billig her og nu, effektiv et stykke tid og hårene er helt væk i dette tidsrum. Hvis kosmetologen bruger den rigtige teknik og den rigtige voks, er denne metode mere smertefri, end man umiddelbart skulle forestille sig.

Skal du have foretaget hårfjerning i København, så book en tid nedenfor!

BRASILIANSK VOKS

En brasiliansk voks vil sige, at al intimbehåringen bliver fjernet ved hjælp af voks. Det er et fænomen, der er blevet mere og mere udbredt, og det er efterhånden blevet en del af mange kvinders skønhedsrutine. Dette er et resultat af den øgede fokus på personlig kropspleje, især i den vestlige verden. Derudover er det en tiltrækkende fornemmelse at kunne være helt glat og ren efter en brasiliansk voks.

HVORDAN UDFØRES BEHANDLINGEN?
Vores brasilianske voks udføres med en speciel patenteret varm voks. Først påføres huden en jasmin tørolie. Olien gør, at voksen ikke tager fat i huden, men kun i hårene. Derefter påføres hårene en varm voks i få områder ad gangen, som i løbet af få sekunder stivner. Hårene sidder i voksen og kan på den måde fjernes. Denne måde at fjerne hår på er for det første meget skånsom mod huden, men den gør også behandlingen mere smertefri.

Du behøver ikke selv at være med til at stramme huden eller andet. Den lette rødme i huden forsvinder i løbet af kort tid.

HOLLYWOOD-VOKS ELLER BRASILIANSK VOKS?

Udover den lidt mere traditionelle brasilianske voks kan man også få det, der populært kaldes for en Hollywood-voks. Det er i bund og grund en brasiliansk voks og bliver udført på samme måde, dog efterlader man en stribe med hår, og på den måde får man et lidt anderledes look. På trods af at al intimbehåringen ikke fjernes med denne behandling, vil man i overvejende grad stadigvæk have den vidunderlige følelse af velvære, da størstedelen af huden stadigvæk vil være helt ren og glat. Prøv det, og find ud af hvilken form for voksbehandling du foretrækker!