Manicure i København

Få velplejeDE hænder hos House of Beauty

Er du klar over, at 70 % af alle mennesker ser på dine hænder som en del af deres førstehånds indtryk af dig? En manicure er noget, de fleste ser som en luksus, der nemt kan undværes. Sandheden er dog, at det er meget mere end det.

En manicure vil få dine hænder til at fremstå velplejede, og velplejede hænder vil have en positiv effekt på din udstråling og dit udseende generelt. Ved at pleje neglebåndene og resten af hænderne vil den naturlige udstråling komme tilbage i dine hænder.

Man får en dejlig håndmassage, som gør behandlingen til noget særligt, fuldt ud på højde med massage og andre kropsbehandlinger. Netop disse teknikker har vi hos House of Beauty rigtig godt styr på.

VI ANVENDER ALLERGIVENLIGE PRODUKTER

I House of Beauty arbejder vi kun med allergivenlig og lugtfri gele/gelcolor/shellak, der ikke indeholder formaldehyd, rene akrylater og glutaraldehyd. Gele er det mest brugte system i Danmark. Den skal ind i en UV-lampe for at hærde og derefter files af, når det skal fjernes.

Gele er 6 gange stærkere end ens naturnegl, og den er god til dem, som lider af akrylatallergi.

Du vil med andre ord være i gode “hænder”, når du bestiller en manicure hos os.

MINI-MANICURE

Mini-manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Udføres kun uden lak. Varighed ca. 30 min.

1 behandling 295,-

BOOK EN TID

SOAK OFF GELE NEGLE – Negleforlængelse

Behandlingen er for dig, der ønsker en kunstig negleforlængelse vha. gele.

Pris 645,-

BOOK EN TID

Manicure

Manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Formning af negle, peeling samt dejlig håndmassage. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Varighed ca. 50 min.

Fjernelse af GelColor lak i forbindelse med manicure120,-

1 behandling 495,-
Tillæg for lakering (Du får lakken med hjem) 150,-
Tillæg for fransk lak 175,-
Tillæg for Gelcolor lak 150,-

BOOK EN TID

NEGLEFORSTÆRKNING

Knækker, flækker eller deler dine negle sig hele tiden? Så har du brug for en negleforstærkning.

I denne behandling forstærker vi dine negle med akryl, så dine negle bliver langt stærkere og derfor ikke vil knække og flække.

Vi lægger akrylen på din naturnegl, og du skal derfor være opmærksom på, at dine negle ikke bliver forlænget i denne behandling.

Du bestemmer selv, om det skal være en naturlig forstærkelse uden farve, eller om du ønsker, der skal være farve på, så du også har smukke lakerede negle!

Vælger du den naturlige udgave, kan du sagtens selv komme alm. lak på, hvis du har en anledning, hvor du ønsker dette.

Du vil også opleve, at en alm. lak vil holde i langt længere tid, da materialet under ikke giver sig og derfor ikke vil lade den alm. lak krakelere.

Vi anbefaler en opfyldning ca. hver 4 uge samt hjemmepleje med en professionel negleolie hver dag minimum 1 gang om dagen, da dette holder materiale fleksibelt og holdbart!

Negleforstærkning inkl manicure 550,-
Tillæg Shellak 150,-

BOOK EN TID

Wellness til dig og dine hænder

Ofte er der fokus på ryg og andre større områder på kroppen, når folk vælger deres wellness-behandlinger. Mange glemmer at fokusere på de øvrige legemsdele, selvom disse er ligeså vigtige at få behandlet. Man bør derfor heller ikke forsømme sine hænder, da man kan opnå fantastiske resultater med en manicure.

En manicure giver dine hænder et smukt og sundt udseende tilbage. Hænderne er, som tidligere skrevet, noget af det første folk lægger mærke til, når man mødes, så hvorfor ikke gøre noget ud af flotte hænder?

3 gode grunde til at vælge manicure fra House of Beauty

  • Det givet et rigtig godt førstehåndsindtryk
  • Det giver god velvære at have velplejede hænder
  • House of Beauty har stor ekspertise på området

Hvis du bor i København og skal have manicure, så vil vi anbefale dig at booke tid online herunder. Hvis du har spørgsmål til manicure, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 4352 6163.