Manicure i København2019-05-23T10:38:56+00:00

Manicure i København

Få velplejet hænder hos House of Beauty

Er du klar over, at 70 % af alle mennesker ser på dine hænder som en del af deres førstehånds indtryk af dig? En manicure, er noget som de fleste ser som en luksus, der nemt kan undværes. Sandheden er dog, at det er mere end det.

En manicure vil få dine hænder til at fremstå velplejede, og velplejede hænder vil have en positiv effekt på din udstråling og udseende generelt. Ved at pleje neglebåndene og resten af hænderne, vil den naturlige udstråling komme tilbage i dine hænder.

Man får en dejlig håndmassage, som gør behandlingen til noget særligt, fuld på højde med massage og andre kropsbehandlinger. Netop disse teknikker har vi, hos House of Beauty, rigtig godt styr på.

Du vil med andre ord, være i gode “hænder”, når du bestiller en manicure hos os.

Manicure

Manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Formning af negle, peeling samt dejlig håndmassage. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Varighed ca. 50 min.

1 behandling 495,-
Tillæg for lakering (Du får lakken med hjem) 150,-
Tillæg for fransk lak 175,-
Tillæg for Gelcolor lak 150,-

BOOK EN TID

Mini manicure

Mini manicure med pleje af negle og negleomgivelser. Afsluttes med negleolie og håndcreme. Udføres kun uden lak. Varighed ca. 30 min.

1 behandling 295,-

BOOK EN TID

OPI GelColor manicure

OPI GelColor er en gelebaseret lak der hærder under LED- lys. Dvs at når du går herfra, er lakken 100% hærdet. Stor holdbarhed.

Fjernelse af GelColor lak 200,-
I forbindelse med manicure 120,-
Sæt til fjernelse af Gelcolor hjemme 80,-

BOOK EN TID

Wellness til dig og dine hænder

Ofte er der fokus på ryg og andre større områder på kroppen, når folk vælger deres wellness-behandlinger. Mange glemmer at fokusere på de øvrige legemsdele, selvom disse er ligeså vigtige at få behandlet. Man bør derfor heller ikke forsømme sine hænder, da man kan opnå fantastiske resultater med en manicure. En manicure giver dine hænder et smukt og sundt udseende tilbage. Hænderne er, som tidligere skrevet, noget af det første folk lægger mærke til, når man mødes, så hvorfor ikke gøre noget ud af flotte hænder?

3 gode grunde til at vælge manicure fra House of Beauty

  • Det givet et rigtig godt førstehåndsindtryk
  • Det giver god velvære at have velplejet hænder
  • House of Beauty har stor ekspertise inden for området

Hvis du bor i København, og skal have manicure, så vil vi anbefale dig at booke tid online herunder. Hvis du har spørgsmål til manicure, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 4352 6163.