Kropsbehandling2018-10-14T06:58:26+00:00

Kropsbehandling i Taastrup

House of Beauty har et bredt sortiment af både kropsbehandlinger og kropsmassage.

For et langt og sundt liv, kræver det at man tager sig af sin krop. Det vil sige, at man sørger for at holde sig i gang og få rørt kroppen med motion. Det betyder også en del at passe og pleje den. Dette kan gøres ved eksempelvis at spise god og sund mad, men i den grad også i form af en kropsbehandling.

Gør dig selv, og ikke mindst din krop, en tjeneste og få en kropsbehandling i Taastrup med jævne mellemrum.

Forkæl dig selv

En kropsbehandling dækker over en lang række behandlinger, der alle har til formål at gavne dig og din krop på forskellig vis.En kropsbehandling kan være cirkulationsøgende, der modvirker stivhed og ømme muskler, den kan være mod cellulite (appelsinhud) og virke vanddrivende eller den kan være opstrammende anti-age.

Kropsbehandlinger virker særdeles afstressende, eksempelvis kan nævnes kølende ben-behandlinger, som er særligt gode til gravide.

Nyhed! Nyt multi stimulations apparat

House of Beauty har på det seneste afprøvet et helt nyudviklet apparat, med det klare formål; det er kun resultatet der tæller. Man har derfor været meget kritiske ved bedømmelsen af resultaterne.

Det nye apparat fra Sorisa kombinerer varme og muskelstimulering, hvilket giver en fantastisk dobbelt-effekt, der sikrer og maksimerer resultatet af behandlingen.

Hvilke resultater er House of Beauty gået efter?

17 kvinder og 10 mænd blev behandlet af 10 omgange, uden at ændre kostvaner: Udover at tabe sig adskillige cm. over taljen, arme, lår og hofter, tabte de også vægt. Det fantastiske var, at man så en stor forandring på hudens overflade. Det vil sige, at stimuleringen gik i dybden og forårsagede en væsentlig reduktion af cellulite, hvilket 90 % af alle kvinder lider af.

Resultatet kunne således fortælle, at derudover faldende måltal og reduceret vægt også var en synlig reduktion på cellulite samt en træning af muskulaturen.

Kur på 10 behandlinger 4.000,- ( spar 500,- )
Kur på 20 behandlinger 7.000,- (spar 2000,-)