Fjernelse af karsprængninger med Du’lac

Har du karsprængninger på din krop, som du kunne tænke dig at få fjernet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos House of Beauty tilbyder vi professionel fjernelse af karsprængninger i vores skønhedssalon i Taastrup. Den har en central beliggenhed på Hovedgaden, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Taastrup, Glostrup, Albertslund, København eller Roskilde.

Karsprængninger er et naturligt fænomen

Karsprængninger er noget, som rigtig mange mennesker plages af. Det er et naturligt forekommende fænomen, og det tager som regel til med alderen, men er generelt særligt hyppigt hos skandinaverne.

Heldigvis kan karsprængningerne dog nemt fjernes, og det kan gøres på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvor mange karsprængninger du har, der skal fjernes, og hvor de er henne på din krop. Typisk dukker de op i ansigtet og på benene, men de kan også komme til syne mange andre steder på kroppen.

Effektiv fjernelse af karsprængninger

Hos House of Beauty kan vi blandt andet tilbyde en effektiv fjernelse af karsprængninger ved hjælp af en Du’lac-behandling. Det er en behandling, der bliver brugt i store dele af verdenen, og som vi i Danmark har benyttet os af i mere end 25 år. Du kan læse mere om behandlingen her, hvor du også kan finde information om vores priser.

Kontakt os og book en tid til behandling

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til fjernelse af karsprængninger, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen. Du kan altid bestille tid via vores online bookingsystem.