Fjernelse af karsprængninger med Du’lac

Vi fjerner dine blodkarsprængninger

Har du blodkarsprængninger på din krop, som du kunne tænke dig at få fjernet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos House of Beauty tilbyder vi professionel fjernelse af karsprængninger.

Vores skønhedssalon har en central beliggenhed på Hovedgaden i Taastrup, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Taastrup, Glostrup, Albertslund, København, Roskilde eller et helt andet sted.

Karsprængninger er et naturligt fænomen

Blodkarsprængninger er noget, som rigtig mange mennesker plages af. Det er naturligt forekommende fænomen, og det tager som regel til med alderen. Det er generelt særligt hyppigt hos skandinaverne.

Heldigvis kan karsprængninger dog nemt fjernes, og det kan gøres på flere forskellige måder – alt afhængigt af, hvor mange karsprængninger der er tale om, hvor de skal fjernes, og hvor på kroppen de befinder sig. Typisk dukker de op i ansigtet og på benene, men de kan også komme til syne mange andre steder på kroppen.

Effektiv fjernelse af karsprængninger

Hos House of Beauty kan vi bl.a. tilbyde en effektiv fjernelse af karsprængninger ved hjælp af en Du’lac-behandling. Det er en behandling, der bliver brugt i store dele af verden, og som vi i Danmark har benyttet os af i mere end 25 år.

Du kan læse mere om behandlingen her, hvor du også kan finde information om vores priser.

Book tid til behandling af blodkarsprængninger

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til at fjerne blodkarsprængninger, eller hvis du har spørgsmål til behandlingen. Du kan også altid bestille tid via vores online bookingsystem.

Vi ser frem til at hjælpe dig.