Elizabeth Arden PRO2018-10-14T06:58:36+00:00

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny generation af cosmeceutical

Denne banebrydende hudplejeserie er baseret på kliniske studier og filosofien bag Skin Health & Beauty Pyramid ™. Tanken bag Elizabeth Arden PRO er at tilbyde enkle, effektive hudplejerutiner og løsninger til forskellige hud-tilstande med udgangspunkt i pyramiden. Denne pyramide forenkler valget af produkter, så vi med et minimum af tre produkter kan pleje og ændre huden optimalt. Med rens, serum og dagcreme opfylder vi pyramidens strategi, og deraf opnår vi resultater.

Serien kan anvendes uanset hudens tilstand og alder. Elizabeth Arden PRO tilbyder også effektive og luksuriøse behandlinger til både ansigt og krop. Elizabeth Arden PRO er enkel hudpleje med resultater, der taler for sig selv!

The Power-Packed Lunchtime Peel

En introduktionspeeling, der hjælper til at balancere huden og give synlige resultater. Udviklet for at eksfoliere, fugte og jævne hudtonen.

Denne hurtige peelingbehandling er fuld pakket med hud-forbedrende effekter!

Varighed ca. 30 min.

30% pensling 495,-
Kur på 3 behandlinger 1.340,-
Kur på 6 behandlinger 2.475,-
30% pensling incl. hals décollete 595,-
Kur på 3 behandlinger 1.610,-
Kur på 6 behandlinger 2.975,-

 
BOOK EN TID

The Power Prescription Facial Peel

En fugtgivende peelingbehandling, som giver resultater udover det sædvanlige.

Denne intensive ansigtsbehandling giver umiddelbare og synlige hud-balancerende effekter, målrettet mod dehydreret hud, ujævn hudtone og kombineret hud.

Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud – en fornyelseskur til ansigtet! Samt skulder- nakke massage.

Varighed ca. 60 min

Power Facial 645,-
Kur på 3 behandlinger 1.740,-
Kur på 6 behandlinger 3.225,-

 
BOOK EN TID

The Prescription Facial

En behandling med “wow-faktor”! Denne multifunktionelle ansigts-behandling giver synlige resultater – huden bliver mere klar med forbedret elasticitet, tekstur og tone.

Denne luksuriøse behandling giver antiage-fordele og reducerer synligt fine linjer samtidig med, at give en klar hudtone. Slap af og fortab dig i et væld af massage og unikke, innovative hudplejefordele, der vil efterlade din hud mere strålende, udhvilet og ungdommelig.

Varighed ca. 75 min.

Luxury Skin Facial 795,-
Kur på 3 behandlinger 2.140,-
Kur på 6 behandlinger 3.820,-

 
BOOK EN TID

The Prescription Facial

Denne målrettede, hud-forstærkende ansigtsbehandling kombinerer en afslappende ansigtsmassage med en fugtgivende maske, der også opstrammer og eksfolierer huden.

Dette er en eksfolierende behandling uden kemisk peeling, og er en ideel introduktion til Elizabeth Arden PRO’s peel pads.

Varighed ca. 50 min.

Power Facial incl. hals/décolleté 645,-
Kur på 3 behandlinger 1.740,-
Kur på 6 behandlinger 3.225,-

 
BOOK EN TID

Sandra udtaler:

“Super behandlinger og utrolig flotte resultater efter allerede kun 2 enkelte behandlinger. Der kan tydeligt ses forskel, og jeg fortsætter hundrede procent ved dig og dine behandlinger samt produkter. Det kan klart anbefales til alle jer derude, med enten uren hud eller som bare vil forkæles. Tusinde tak! Det har hjulpet mig vildt godt og jeg er blevet en helt ny pige!”

Sandra har bl.a. brugt Gentle Facial Cleanser, Perfection Facial Serum, TAP 50 samt Hydration Peel Pads.

Jasmin udtaler:

“Nu har jeg brugt Elizabeth Arden PRO’s produkter i ca. 2 måneder og jeg kan allerede se en kæmpe forskel. Det er de eneste produkter jeg har prøvet, der rent faktisk virkede mod uren hud. Min hud er blevet meget renere og jeg vil helt klart anbefale Elizabeth Arden PRO-produkterne til enhver med uren hud.”

Jasmin er kun 14 år og har bl.a. brugt Gentle Facial Cleanser, Perfection Facial Serum samt Barrier Repair Complex.