Forkæl dine fødder

Kender du følelsen af at dine fødder er trætte og slidte efter du har stået op alt for længe? Fødderne kan også være mærket, hvis du i længere tid har gået rundt i “forkert” fodtøj. Hvis fødderne føles udkørte, spreder fornemmelsen sig til resten af kroppen, og du føler dig træt. Efter en længere periode hvor fødderne har været udsat for meget stress og arbejde eller uhensigtsmæssigt fodtøj, kan man rejse på ferie og koble af, og lade fødderne restituere. Man har dog også en anden mulighed for at bringe sine fødder tilbage i balance, og det er pedicure.

Pedicure er en behandling du ikke skal snyde dig selv for…
Vores specialister behandler dine fødder som de har fortjent det – fødder og læg bliver blidt masseret med blødgørende creme, negle og neglebånd bliver plejet, samtidig med at hård hud på hæle, trædepuder mv. bliver fjernet. Flere kunder har næsten oplevet det som værende en drøm, når de forlader klinikken med “nye” fødder – det føles som om de svæver 30 cm over jorden.

Den perfekte gaveidé
Udover du kan give dig selv en oplevelse, så er pedicure en meget populær gaveidé. Du kan arrangere en fælles tur med veninderne til vores klinik. Det kan også være du har en god veninde, søster, eller datter der har brug for ekstra forkælelse, og vi er sikre på at uanset hvem der modtager et gavekort til House of Beauty, så vil de sætte pris på din omtanke. Ring til os på 4352 6163 for at høre om de mange muligheder.

Wellness fra top til tå…
Igennem fødderne kan en professionel behandler gøre underværker. Fødderne er meget følsomme på trods af det hårde daglige slid, og der findes flere punkter, som ved korrekt behandling, kan give en dejlig følelse af velbehag. Derudover er følelsen uovertruffen efter en pedicure. Flotte og sunde negle, samt bløde og smidige fødder, er noget som ingen bør være foruden.
Klik på linket nedenfor, du vil bestemt ikke fortryde det!