Mangler du manicure i København, så er du havnet det rigtige sted!


Førstehåndsindtrykket er vigtigt…

Er du klar over, at 70 % af alle mennesker ser på dine hænder som en del af deres førstehånds indtryk af dig? En manicure, er noget som de fleste ser som en luksus, der nemt kan undværes. Sandheden er dog, at det er mere end det. En manicure vil få dine hænder til at fremstå velplejede, og velplejede hænder vil have en positiv effekt på din udstråling og udseende generelt. Ved at pleje neglebåndene og resten af hænderne, vil den naturlige udstråling komme tilbage i dine hænder. Man får en dejlig håndmassage, som gør behandlingen til noget særligt, fuld på højde med massage og andre kropsbehandlinger. Netop disse teknikker har vi, hos House of Beauty, rigtig godt styr på. Du vil med andre ord, være i gode “hænder”, når du bestiller en manicure hos os.

Wellness til dig og dine hænder…
Ofte er der fokus på ryg og andre større områder på kroppen, når folk vælger deres wellness-behandlinger. Mange glemmer at fokusere på de øvrige legemsdele, selvom disse er ligeså vigtige at få behandlet. Man bør derfor heller ikke forsømme sine hænder, da man kan opnå fantastiske resultater med en manicure. En manicure giver dine hænder et smukt og sundt udseende tilbage. Hænderne er, som tidligere skrevet, noget af det første folk lægger mærke til, når man mødes, så hvorfor ikke gøre noget ud af flotte hænder?

3 gode grunde til at vælge manicure fra House of Beauty
– Det givet et rigtig godt førstehåndsindtryk!
– Det giver god velvære at have velplejet hænder!
– House of Beauty har stor ekspertise inden for området!

Hvis du bor i København, og skal have manicure, så vil vi anbefale dig at booke tid online herunder. Hvis du har spørgsmål til manicure, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 4352 6163.