Kropsbehandlinger

House of Beauty har et bredt sortiment af både kropsbehandlinger og kropsmassage.

Kropsbehandlingerne fra Decléor fås som en fuld kropsbehandling, som dækker hele kroppen eller som lokalbehandlinger, som udføres på dele af kroppen. Se afsnit ” Decléor kropsbehandlinger”.

Carita har udviklet en Hot Stone Massage, som i sig selv er en unik nydelse. Sammen med Caritas kropsolier udføres behandlingen med varme lavasten, som placeres lange kroppens medianer. Varmen fra lavastenene breder sig dybt i kroppen og løsner op for kroppens spændinger. Dette giver en helt speciel følelse af afkobling.
Behandlingen føles især optimal på en kold vinterdag. Se Hot Stone Massage under afsnit “kropsbehandlinger”.

Har smerten sat sig fast?
House of Beauty anbefaler sin fysioterapeut til at udføre dybdegående kropsmassager.

Nyhed Nyt multi stimulations apparat

House of Beauty har et stykke tid afprøvet et helt nyudviklet apparat, med det klare formål, at det kun er resultatet der tæller. Man har derfor været meget kritiske ved bedømmelsen af resultaterne.

Det nye apparat fra Sorisa kombinerer varme og muskelstimulering, hvilket giver en fantastisk dobbelt effekt, der sikrer og maksimerer resultatet af behandlingen.

Hvilke resultater er House of Beauty gået efter?

17 kvinder og 10 mænd blev behandlet 10 gange, uden at ændre kostvaner. Udover at tabe sig adskillige cm. over taljen, arme, lår og hofter, tabte de også vægt. Det fantastiske var, at man så en stor forandring på hudens overflade. Det vil sige, at stimuleringen gik i dybden og forårsagede en væsentlig reduktion af appelsinhud ( cellulite ), hvilket 90 % af alle kvinder lider af . Resultatet kunne således fortælle, at der udover faldende måltal og reduceret vægt også var en synlig reduktion på cellulite samt en træning af muskulaturen.

Kur på 10 behandlinger 4000,- ( spar 500,- )
Kur på 20 behandlinger 7000,- (spar 2000,-)