House of beauty er din kosmetolog i København!

House of beauty er din kosmetolog i København

Det er meget vigtigt, at vi passer ordentlig på vores hud, og ved den rigtige hjemmepleje, så kan det lade sig gøre! Det er dog svært, hvis man ikke har den store indsigt i hudpleje, selv at komme op med, hvilke produkter det er man skal benytte sig af. House of beauty har løsningen til dig!

En kosmetolog kan aflæse meget, bare ved at se og mærke på en persons hud. Den rigtige hjemmepleje er helt essentiel for en god og afbalanceret hud. Derfor er det en rigtig god idé, at få en hudanalyse hos en uddannet kosmetolog København, som efterfølgende kan anbefale de helt rigtige produkter til lige netop din hudtype. Da der er stor forskel på de danske somre og vintre, samt stressede perioder i ens liv og andre påvirkninger, så som graviditet eller hormonel ubalance, er det vigtigt at holde sig ajour med hudens tilstand, så man hele tiden plejer den optimalt. Det vil gøre den mere modstandsdygtig, og på længere sigt forebygge ældninger og andre hudproblemer. En kosmetolog vil helt klart anbefale en ansigtsbehandling i ny og næ, gerne med 4 til 6 ugers mellemrum. Dette vil være et godt fundament for en velplejet hud, men husk, at ens daglige pleje, den såkaldte hjemmepleje, stadig er det vigtigste fundament i hudplejen.

Kroppens pleje
Huden på kroppen er tykkere end i ansigtet. Kropscremerne er derfor opbygget
anderledes, med større molekyler.
Hvis man spørger kosmetologen, skal man minimum bruge én creme til daglig brug, og en peeling skal bruges en til to gange om ugen. Derudover findes cremer til kroppen, som arbejder på specifikke problemer, som f.eks. cellulite (appelsinhud), strækmærker, slap hud og ekstrem tør hud.

Skulle du have eventuelle spørgsmål eller lignende, så ring til os på 43 52 61 63!

Taget alle disse aspekter i betragtning, så kan det virkelig godt svare sig, at man booker en tid, så kroppens største organ kan holdes friskt og sundt. Dette kan du gøre ved at booke en ansigtsbehandling i København nedenfor.