Vi har specialiseret os i at udføre brasiliansk voks!

En kort vejledning til brasiliansk voks og Hollywood…
Vejledningen vedrørende brasiliansk voks, er nok mest rettet mod dig, som ikke har prøvet det før. Det kan være du har overvejet det et stykke tid, og egentlig har lyst, men ikke lige har samlet mod til at få det undersøgt nærmere. Der kan være mange spørgsmål, så vi anbefaler at du læser vejledningen, eller ringer til en af vores erfarne kosmetologer på 43 52 61 63.

Hvad er brasiliansk voks?
Brasiliansk voks betyder, at man fjerner al kønsbehåringen med voks.

Hvordan udføres behandlingen?
Vores brasilianske voks udføres med en speciel patenteret varm voks. Først påføres huden en jasmin tør olie. Olien gør, at voksen ikke tager fat i huden, men kun i hårene. Derefter påføres hårene en varm voks, i mindre områder af gangen, som i løbet af få sekunder stivner. Hårene sidder i voksen, og kan på den måde fjernes. Denne måde at fjerne hår på, er for det første meget skånsom mod huden, men den gør også behandlingen mere smertefri. Du behøver ikke selv at være med til at stramme huden eller andet. Den lette rødme i huden forsvinder i løbet af kort tid.

Din brasilianske voks behandling!
Før du ankommer, skal hårene være trimmet ned til en længde af en halv til en hel cm. Såfremt du ikke selv trimmer hårene, vil vi gøre det mod et ekstra gebyr. I kabinen vil du få lejlighed til at lave en sidste personlig rengøring før behandlingen. Efter behandlingen påføres en svalende og beroligende prologen gel, som tager rødmen og lukker porrerne. Denne gel vil også hjælpe dig mod indgroede hår. Vi anbefaler, at du du medbringer et par bomulds trusser til at iføre dig efter behandlingen. Vi anbefaler også, at du ikke er iført for stramtsiddende bukser. Husk at efter en voksbehandling er huden åben og sårbar, du bør derfor ikke gøre ting, som får huden til at svede, så som sport, sauna eller lignende, samme dag. Du bør også undgå strand og svømmehal. Behandlingen bør foretages igen efter ca. 4 uger. Hvis du kommer forbi til regelmæssig voksning, er prisen billigere. Vore kosmetologer har lavet mange brasilianske voksbehandlinger, og vi har derfor en helt professionel indstilling til disse behandlinger.

Hvad er Hollywood?
Hollywood er en voks af kønsbehåringen foran, oven på venusbjerget. Hårvæksten kan i realiteten formes som ønskeligt, men det er mest almindeligt at efterlade en stribe hår.

Er det dyrt?
Nej, det er det ikke. Vi holder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet eller hygiejne. Se vores komplette prisliste her!